VOTEU PER ATURAR EL POPULISME NEOFEIXISTA

Tothom sap de quin peu calça Còrtum. Som gent d’esquerres, feminista, ecologista,  federalista, europeista i defensora dels drets humans. És a dir, tot allò que pot destruir un govern de Feijóo amb el suport de Vox.

De la mà d’una victòria del PP, Espanya pot tenir un president , que mai no ha acabat d’aclarir els seus llaços amb el narcotràfic, governant amb uns socis que neguen la violència de gènere, que basen la seva proposta en l’enfrontament entre comunitats autònomes , que neguen drets fonamentals de les persones i així com la pròpia Constitució que diuen defensar i que mai no van votar.

La retirada de revistes infantils com Cavall Fort de la biblioteca de Borriana, pel simple fet d’estar escrites en català, és una mostra del que ens pot venir al damunt si no es revalida el govern de coalició. L’extrema dreta espanyola que vol fer Feijóo president ja s’atreveix a fer coses ni tan sols el règim franquista va gosar plantejar-se.

Però el més important, és que Espanya no es pot permetre que una cosa vital com que el seu govern es construeixi sobre falsedats i difamacions, en lloc de propostes.  Mai no ha sortit res positiu de la mentida, i donar el govern a algú de qui es desconeixen les propostes és regalar un xec en blanc. Massa risc si quan aquest algú està en mans del populisme neofeixista.

És per això que aquesta vegada volem demanar-te que aquest diumenge no et quedis a casa. Que vagis a votar i que ho facis per qualsevol opció disposada a aturar al PP i l’extrema dreta. Ens juguem el futur de la democràcia a Espanya i a Europa.

Club Còrtum

Deixa un comentari