Llibertat  d’expressió  sí, llibertat per ofendre no!

Som molts que fa temps hem deixat  de considerar a TV3 com la “nostra”.  Més aviat molts pensem que dia que passa TV3 crea més reaccions adverses, més urticària. La sort que tenen els dirigents de la televisió catalana és que la audiència fidel, que encara en té un munt,  ha perdut seu sentit crític i, el que és més greu, el sentit d’equanimitat.

Us poso un exemple pels que teniu la prudència mental de no connectar amb TV3:  dia si, dia també els prop de 30 episodis que ja s’han emès  d’un programa suposadament humorístic  anomenat Zona Franca comença amb aquesta frase: “Puta nit i bona Espanya”.  La frase sembla sense gaire sentit, però si ens atenem a les explicacions  que van fer el primer dia on asseguraven que la frase original era al revés, però que, amb els nervis de l’estrena, s’havia equivocat… jutgeu vosaltres mateixos. Els dies següents han seguit amb la broma: “Puta nit i bona Espanya”.  Això sí, al final del programa sempre es repeteix el mateix: “Bona nit i visca Catalunya”.

Digueu-me ingenu, digueu-me llepafils però aquest no és camí de concòrdia que la nostra societat necessita.

I mentrestant el CAC, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i que paguem entre tots, callat com un mort. Bé del CAC ho entendria,  hi ha majoria independentista i són la veu de l’amo, però què fan els consellers nomenats per l’oposició? Per què callen?

Enric Llorens

@enricllorens

One thought on “Llibertat  d’expressió  sí, llibertat per ofendre no!

  1. Que què fan al PSC? T’ho responc jo: li paguen un sou de 6000 €/mes a través de la XAL a la dona de Puigdemont per fer un programa a la setmana que no veu nigú.
    Estem abandonats.

Deixa un comentari