Demà pots canviar Catalunya

Diumenge pot ser un gran dia, la ciutadania de Catalunya està cridada a les urnes. Tenim a tocar de dits provocar, mitjançant els nostres vots, el canvi que Catalunya necessita.

Sí, Catalunya necessita una bona sacsejada; ens cal superar els 10 anys més negres de la democràcia, ens cal reparar les escletxes socials i personals, ens cal recuperar la confiança en els serveis públics , ens cal resoldre els conflictes interpersonals, ens cal reactivar l’economia, ens cal una sanitat pública més eficient, ens cal una millor cura dels nostres majors, ens cal pensar més en les persones i menys en les banderes.  En definitiva cal girar el  mitjó de la política catalana. Hem de superar els 10 anys que han obviat la Catalunya plural:

I tot això només ho podran fer possibles les forces polítiques d’esquerra que des del federalisme volen que Catalunya torni a ser “un sol poble”.

És per això que avui des del Club Còrtum ens permetem dirigir-nos a tu, no per demanar el teu vot que estem segurs que ja tens ben decidit, si no la teva implicació activa en el canvi que Catalunya necessita. Et demanem que aprofitis les darreres hores abans de la votació per motivar i mobilitzat als teus coneguts a votar candidatures federalistes.  Pots fer coses tan senzilles com agafar el telèfon i trucar a tots aquells coneguts que creguis que poden estar dubtosos, donar arguments, estendre la mà…

Qualsevol cosa que facis serà un pas mes cap a la victòria, demà pots canviar Catalunya i només depèn de tu.

Gràcies!

Deixa un comentari