Que difícil és trobar les paraules per dir-te adéu, Àfrica

Que difícil és dir adéu a la gent que estimes. Que difícil resulta acomiadar-se de l’Àfrica. Tenim el record del seu somriure, de la seva vitalitat. Tenim, sobretot, un forat immens. Un buit fet d’incredulitat. Com pot ser que el virus se l’hagi emportat just a ella, que ens semblava indestructible, que era una força de la natura. La vitalitat i l’optimisme fetes persona.

Que difícil és trobar paraules per expressar alhora la tristor d’haver –la perdut i l’alegria de ser d’aquells afortunats que vàrem tenir la sort de conèixer-la. Senzillament no hi ha paraules. Només sentiments barrejats. La pena de saber que no la tornarem a sentir riure, l’agraïment d’haver-nos ensenyat que la vida s’ha de beure a glopades i sense mesura; l’alegria del temps compartit i l’enyorança dels moments que encara ens quedaven per compartir. Que eren molts.

Et recordarem oberta, valent i capaç de creure en les persones. Et recordarem tenaç i lluitadora. Però, sobretot, et recordarem compartint aquella alegria amb què ens encomanaves la teva vitalitat.

Ens has deixat una tristesa infinita. Un dolor a l’ànima que no voldries que sentíssim. Perquè vas ser moltíssimes coses amiga Àfrica, i per damunt de totes la personificació de la vida.

La teva gent del Còrtum

3 thoughts on “Que difícil és trobar les paraules per dir-te adéu, Àfrica

  1. Te conocí hace poco tiempo, pero has dejado en mí una gran huella. Nunca te olvidaré, luchadora. Que la tierra te sea leve.

  2. Para los estadistas, políticos y medios de comunicación son números pero para nosotros son familia, amigo, compañeros, que se nos van

  3. Viviste para luchar y te fuiste luchando.
    Linda mujer, de palabras y hechos de dulzura y compromiso. Espero que alguna estrella siga tus paso de mujer bella. Allí brillará tu “alma”, como lo hiciste aquí en la tierra.
    Siempre te querré querida amiga y compañera.

Deixa un comentari