El Triangle: «En els últims anys, Barcelona s’ha fet petita culturalment». Entrevista amb Iolanda Pàmies

Periodista i escriptora. És autora de dos llibres de poesia: L’illa de la flor Suem. També va fer un experiment amb fotopoemes, línia en la qual segueix treballant. Forma part del PSC, milita en el feminisme i col·labora amb el Club Còrtum.

La cultura, més enllà de ser un àmbit on la gent pot gaudir i evadir-se, construeix les persones i les societats. Llavors, qualsevol que vulgui portar a aquestes persones i societats cap al seu terreny, té un bon caldo de cultiu en la cultura. És obvi, però no sempre es dona així. De vegades tenim aquesta visió, però també comprovem, per exemple, que les inversions en cultura de certs nacionalismes tampoc són tals. Qüestió que bé podria ser motiu d’estudi.

Deixa un comentari