Per què ara?

Per què ara? Per què ara surten les converses de Corina amb l’excomissari Villarejo sobre el rei emèrit? No són informacions noves. Tampoc són actuals. Dieu-me malpensada, però no crec en les casualitats.

Villarejo ja de per si és un personatge sinistre que ha protagonitzat més d’una portada. Però per què ara? Per què justament ara surten les suposades gravacions amb Corina relacionades amb el rei emèrit? Justament ara, quan fa un mes que Urdangarin va entrar a presó. Just quan fa un mes i mig que hi ha nou govern socialista. Just quan l’independentisme ha posat el focus dels seus odis i greuges en el rei. Just quan es comença a distendir la situació a Catalunya. Just quan el diàleg, que tant han dilapidat alguns, comença a donar fruits. Just quan la crispació, que tan interessa a alguns, es comença a relaxar.

Què voleu que us digui, dieu-me malpensada, però crec que aquestes sobtades revelacions públiques sobre el rei emèrit en aquest precís moment, són tan casuals com el moment just en què va sortir el vídeo del robatori de les cremes de Cifuentes. Algú, o alguns, controlen molt bé els temps de les filtracions. Tot un mèrit, que altres haurien de saber contrarestar.

“El camino hacia el poder está pavimentado de hipocresía”

Frank Underwood, ‘House of Cards’

 

Iolanda Pàmies Rimbau
Periodista i escriptora
@iolandapamies

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari