TORNEM AMB LES IMMATRICULACIONS

Dimarts 22 de juny les places dels ajuntaments s’ompliran de gent convocada per RECUPERANDO coordinadora estatal de diverses entitats per denunciar l’incompliment per part del govern per recuperar els béns immatriculats per l’església. Veure. PER 30€ (setembre de 2018).

Un amic d’Europa Laica em va enviar per WhatsApp la convocatòria i el vaig reenviar a amics, coneguts i saludats de Sant Boi. Ja sé que amb l’actualitat, en tenim prou i que anem sovint a les places per denunciar la violència masclista, però no hem d’oblidar altres temes que descansen al llim de l’oblit i també són importants. Les notícies sobre les immatriculacions van aparèixer a la premsa amb insistència després de l’estiu de 2018. El govern es va comprometre a publicar la nòmina de les afectacions i recuperar-los. Des de 2015 ja no poden apropiar-se d’immobles justificant l’ús.  

M’he quedat estorada en descobrir que la majoria de gent no se’n recorda del tema i d’altres l’ignoraven. Cal fer pedagogia.

RECUPERANDO caldrà que treballi de valent per aconseguir mobilitzar la ciutadania per defensar el retorn dels béns que en aquests moments estan a nom de l’església per tornar-los als pobles i les ciutats i de passada com que és una coordinadora estatal, les convocatòries es podrien fer en les diferents llengües de l’estat, quedaria bé.

Maite Moreno

Escriptora

@maite_mmorenoc 

Deixa un comentari