Ara també ens pots trobar a El Triangle

Club Còrtum ha arribat a un acord de col·laboració amb la revista El Triangle, que cada setmana publicarà a la seva pàgina web un dels nostres Àtoms. A més podràs trobar un enllaç des del qual arribar a la nostra pàgina web. L’acord també contempla la publicació dels vídeos dels nostres sopars-debat, que tenim previst de reemprendre, si la situació sanitària ho permet, durant aquesta tardor.

La finalitat d’aquest acord és fomentar el debat d’idees des de l’esquerra al voltant de qüestions com el federalisme, el medi ambient, el feminisme i els drets humans i parteix de la necessitat de construir punts de trobada, malauradament escassos, i aportar veus noves en un debat social monopolitzat actualment per les qüestions identitàries.  Ens agradaria pensar que les nostres aportacions contribuiran ni que sigui de forma modesta, a construir una societat més justa, més equitativa, on les persones tornin a ser el centre de l’acció política.

La necessitat d’obrir espais de diàleg el més amplis i plurals possible que va donar origen a Còrtum segueix més vigent que mai i resulta imprescindible en un moment on sembla que la distensió comença a obrir-se pas a Catalunya.

Gràcies a la confiança que ens atorga El Triangle el Club Còrtum es consolida com a punt de trobada i pot evolucionar i fer créixer el seu ventall d’activitats amb visites a espais emblemàtics de Barcelona o presentacions de llibres. I també seguirem portant els nostres àtoms cada dia, si així ho desitgeu, a les vostres bústies de correu electrònic. Volem agrair el suport  que ens ofereix El Triangle, però també la vostra complicitat diària.

Deixa un comentari