la vaca Daisy i la política

Fa uns anys , la Universitat de Newcastle a Anglaterra va publicar un estudi que s’havia fet a 516 granges on es produïa llet. Sabeu quina conclusió van treure? Doncs que a les granges on les vaques no només eren un número sinó que tenien nom propi la producció de llet superava la mitjana. Fins a 500 litres de llet més per vaca i any, més d’un litre de llet diari. Només per tractar a les vaques d’una manera individualitzada, amb “carinyo”, produeixen més.


I dic tot això per que penso que les persones som com les vaques; ens mouen i ens motiven els sentiments. Sovint la política actual, la política de la immediatesa, la política de les xarxes oblida que les persones necessitem que ens mimin, que ens estimin que no ens considerin con un més entre molts.


Necessitem tornar a ser persones.

Alejandro Aldaba

Artista y escritor

Deixa un comentari