El karma, o com la cosa es torna qual boomerang

No tenim la cosa per fer bromes perquè hi ha moltes persones passant-ho malament, aquí i arreu i tampoc és això el que pretenem, però la vida té coses curioses que alguns li diuen karma i d’altres bumerang.

El periodista valencià Kike Mateu escrivia aquesta meravella de respecte per l’esser humà el set d’octubre de dos mil catorze: “Espanya és el país amb més imbecilitat manant per metre quadrat. Portem un malalt incurable de èbola per contagiar als que estan sans. Imbècils. El 28 de febrer de 2020 feia un tuit dient: “Sóc el pacient zero de València”, del coronavirus s’entén. Esperem que es pugui curar, per bé d’ell i de la humanitat.

El senyor Ortega Smith, secretari general de VOX, que té la doble nacionalitat argentina i espanyola, cridava en un míting que els immigrants eren portadors de grans malalties. Aquest senyor, que criticava la concentració autoritzada a Madrid pel passat dia de la dona per ser una perillosa concentració, va anar el dia tres a la manifestació de JUSAPOL a donar abraçades i petons i el dia 8 a o un miting a Vistalegre, pensant que com que no eren actes feministes el virus s’apartaria d’ells com les ones s’apartaven perquè passés Moisés i els seus. Es veu que les seves concentracions estan exemptes de virus. Dons no, no ho estan, perquè el coronavirus es va apoderar del secretari general a pesar de no ser ell ni feminista ni immigrant que porta malalties als espanyols.

La contra programació de VOX per “l’Akelarre” de les mobilitzacions on Abascal va acusar al Govern de passar de “lo il·legítim a lo criminal” per la perillositat d’omplir els carrers de dones i homes a favor del feminisme estant el coronavirus per l’aire, resulta que ha agafat a un dels seus líders principals i l’ha “noquejat” tot i no haver anat a aquestes manifestacions. Més d’un i una estarà tremolant en aquest moment. El karma, diuen alguns, el boomerang, diuen altres.

Una gracieta, VOX emet un comunicat dient que el seu Secretari General els ha traslladat que complirà el protocol sanitari. Només faltaria! A sobre seria capaç de saltar-s’ho?

Manel Garcia Biel

Manel García Biel

Economista, sociòleg i membre de CCOO

manelgarciabiel.blogspot.com

@ManelGBiel

Deixa un comentari