La indecència d’atiar un fantasma que no existeix

La diputada per Barcelona del PP i portaveu a les Corts, Álvarez de Toledo, va afirmar que situació a Espanya avui és pitjor que quan la banda terrorista assassinava.

Una de les primeres veus a contestar-li va ser la de la germana de Gregorio Ordoñez, assassinat per ETA a Sant Sebastià i regidor del PP  a aquell ajuntament. La Presidenta del col·lectiu de víctimes del terrorisme (COVITE), es va mostra indignada i va fer un tuit preguntant. On eres tu, Cayetana, quan ETA ens matava? També, al sentir que li deien que la frase era fora de context perquè es referia a termes polítics, ella va contestar que precisament a la gent l’assassinaven per motius polítics.

Algú va dir a TV, que l’Álvarez de Toledo i la Consuelo Ordoñez ja parlaven per desfer el malentès i l’Ordoñez va respondre que ni tan sols tenia el telèfon de l’Àlvarez.

No obstant la barbaritat de la diputada per Barcelona, en un primer moment, l’Alcalde de Madrid també va parlar de malentès, però a l’endemà es despatxava dient que ERC i ETA tenien la mateixa finalitat amb mitjans diferents i demana que no el mal interpretem. Ha dit, més ample que llarg, que des del punt de vista constitucional, el risc és similar al d’ETA perquè la banda terrorista i ERC comparteixen fins.

A Génova 13 miren al cel com si l’Alcalde de Madrid i la Diputada i portaveu en Corts fossin dos militants de base sense capacitat de generar opinió.

Ni el PP es va posar al costat del Govern Zapatero quan el President intentava acabar amb ETA i l’acusaven de trair als morts; i el PP actual tampoc desautoritza les barbaritats dites mentres atien un fantasma que per sort va deixar d’existir.

Poca vergonya és el mínim que podem dir d’aquest dos personatges polítics, també dels seus que callen.

En política no tot s’hi val.

Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari