Ni odi ni animadversió: Dignitat

Fa uns dies la representant del pretès sindicat de prostitutes va dir a unes declaracions a la TV que les feministes odiem a les prostitutes. Jo, que en sóc, de feminista, no he sentit mai enlloc tal barbaritat. El que volem és acabar amb el mercantilisme amb el cos de les dones i, per sobra de tot, amb la treta que va eternament lligada a aquesta pràctica sexual. Legalitzar un sindicat de treballadores sexuals només beneficia als proxenetes i als puteros.

Fa mes de deu anys es va legalitzar la prostitució a Alemanya (per posar un exemple). Els polítics esperaven millorar les condicions de les treballadores sexuals i eliminar la treta. El resultat està molt lluny del que s’esperava. El propi Ministeri de família alemany va fer un informe on ens constatava que les condicions de les prostitutes no havien millorat i que la legalització tampoc havia acabat amb la tracta.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb un pretès progressisme malentès, subvenciona amb diners de l’erari municipal entitats de prostitució on, per exemple, s’ensenya com fer una bona mamada, anglès per a putes principiants i cursos per l’estil.

Les Nacions Unides estan fent l’esforç de intentar defensar els drets i la dignitat de les víctimes d’explotació. Els progressistes hauríem de caminar tots i totes en la mateixa línia de l’abolició no de la protecció malentesa que està demostrat no dona resultats positius.

Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari