El sexe que volem les dones

T’agradaria saber quin tipus de sexe és el que prefereixen les dones? Saps que  és el sexe? és el joc dels adults?  Cal comunicar-te, proposar i/o prendre la iniciativa? De tot això i molt més  ens parlarà la Carme Sánchez aquest dijous 19 d’octubre a les 19,00 h al Prat.

Des de fa temps Club Còrtum manté una estreta col·laboració amb una entitat del Prat que es diu Lletra Violeta i dins d’aquesta relació hem organitzat la presentació d’un llibre prou interessant i curiós: El sexe que volem les dones.

L’acte no tindrà un format habitual. Conduit pel periodista Siscu Baiges, l’autora Carme Sánchez, codirectora de l’Institut de sexologia de Barcelona, contestarà les preguntes de dues lectores. I posteriorment s’obrirà un debat general.

Sabem que el Prat queda una mica lluny des de l’òptica barcelonina, però penseu que amb la línia 9 des de zona universitària en menys de mitja horeta esteu a la parada Cèntric i d’allà en menys de 5 minuts esteu a les Cases d’en Puig que és un on es fa l’acte.  Si no coneixeu gaire la població del Prat és una bona oportunitat per descobrir-la

Deixa un comentari