FIRTS DATE

First Date és un programa de televisió que fan a la Cuatro des de 2016. És un programa de cites a cegues. Els que volen participar envien la petició i les seves preferències. El programa va conformant les parelles que es coneixen el dia del programa durant un sopar i en acabar expliquen si volen continuar amb altres cites de caràcter privat. En general, és fàcil conjecturar si la relació va bé o pel pedregar. De vegades la incògnita es manté fins al final del sopar que una veu en off pregunta si volen continuar. No sé l’audiència que té. Jo de vegades el veig mentre espero un altre programa en una altra cadena.


Malgrat que el programa és d’inscripció per part dels participants i no es contempla altra forma de concursar, crec que es podria fer una excepció perquè els temps ho requereixen. Es tractaria d’inscriure dues persones, s’admeten tota mena de parelles, i amb algun ardit portar-los fins al programa. Es podria anunciar sense revelar la identitat amb algun atractiu. Deixem la publicitat en mans de la cadena que ho faran força atractiu per atreure l’auditori fins i tot dels que no miren ni la tele, ni el programa. Alguns participants han confessat que no ho havien dit a les famílies o a les parelles fins que els van veure per la petita pantalla.

Suposo que no heu endevinat a qui li trametria una invitació, oi? Per fer-ho més participatiu cadascú pot pensar a qui proposaria. Jo trio a Sumar i Podemos i aquí davant de tothom que ens expliquin els motius per fer passar amb raons, amoïnar, alarmar i angoixar a molts. Continuar sumant significa un camí no exempt d’entrebancs i afliccions amb alguns ensurts menors, però també d’encerts de progrés i algunes alegries.  No fer el camí junts significa, possiblement, no sumar i tirar pel pedregar moltes conquestes i anar com els crancs.


Sumem?

Maite Moreno

Escriptora

@maite_mmorenoc 

Deixa un comentari