Còrtum iniciarà a la tardor noves activitats a Terrassa i les comarques del Camp

Club Còrtum començarà el proper curs amb noves ampliant les seves activitat a les comarques del Camp (Tarragona, Alt i Baix Camp) i a Terrassa. Així està previst que el 19 de setembre tingui lloc una primera xerrada a Terrassa protagonitzada per Lluís Rabell i que serà coorganitzada amb Federalistes d’Esquerra. La primera sessió al Camp tindrà lloc a Reus, on es preveu que intervingui en el sopar el director del setmanari El Triangle, Jaume Reixach.

La posada en funcionament d’aquests nous espais respon a la necessitat d‘obrir espais de diàleg plurals, i al marge de la dinàmica interna i la immediatesa dels partits,  on parlar sobre la realitat que ens envolta, tractant temes que abasten tota mena de camps, des de la violència de gènere o l’economia, fins a l’ètica política i la corrupció; sempre parant una atenció especial a la situació dels drets humans, el medi ambient, el feminismes i el federalisme

En paral·lel, Còrtum seguirà amb la seva activitat habitual a Barcelona, així el proper sopar tindrà lloc el dia 26 de setembre, amb el periodista Xavi Casinos com a convidat.

També es reiniciarà al mes de setembre el programa de ràdio que es fa setmanalment a Ona de Sants –als quals s’hi pot accedir també a través dels podcasts penjats a la plataforma iVoox- i l’enviament dels nostres àtoms, petits articles d’opinió que s’envien amb periodicitat gairebé diària a les persones interessades i que actualment comptem amb prop de 300 persones subscrites.

Deixa un comentari