Som una colla d’extraterrestres

Al final no em quedarà més remei que donar la raó a una amiga meva, convençuda de fa anys de les teories d’Erich von Däniken i companyia que els humans som una creació dels extraterrestres. Sembla que aquests astronautes del passat, veient les possibilitats del nostre planeta, van crear una espècie de robots, nosaltres, per a explotar les matèries primes de la Terra. Però, els vam sortir ganduls i “protestons”, i al final, avorrits, els nostres “jefes” i creadors van marxar a buscar tabac i encara no han tornat.

Segons els defensors de la teoria del “paleocontacte”, això explicaria les creences religioses i la idea del dia del retorn que, de sempre, hem arrossegat. Però per a mi, ara ho veig clar, explica perquè no acaba mai de quallar la democràcia i perquè som tan fàcils d’enganyar. Des de la Grècia antiga que ho estem intentant, però no hi ha manera. S’ha de treballar massa, és massa responsabilitat, s’ha de participar, s’ha de negociar i s’ha de convèncer. Buf, quina feinada! Considerar el contrari com un adversari i no com un enemic, si home!

Sembla que realment els humans estem programats per obeir i fer el que ens diuen, a canvi d’una mica de “soma” o un telèfon mòbil. Sinó no s’explica que al llarg de la història, una i altra vegada tornin populismes i dictadures. Enyorem que ens manin i que dirigeixin les nostres vides. Només així s’explica aquest fenomen i, actualment, pinten bastos! Per part meva, continuaré infiltrada en la rebel·lió dels “replicants”. No vull que els nostres argonautes creadors, ni cap dels seus enviats especials, camuflats dins del sistema per a rebentar-lo des de dins, tornin per a rescatar-nos. Espero no ser l’única “Nexus-6”!

Rosa Boladeras

Periodista

http://www.rosaboladeras.net/

One thought on “Som una colla d’extraterrestres

Deixa un comentari