Governar amb l’extrema dreta té molts peatges

El Partit Popular i Ciutadans governen amb VOX, això es percebut per part de  la població com una cosa normal, es a dir, que aquest grup feixista no és un perill, donat que els partits democràtics governen amb ells.

La realitat ens demostra que las tesis d’aquest partit es van imposant mica en mica a les institucions a les que es governa gràcies als seus vots. Així, la comunitat de Madrid va aprovar una moció en la que es demana la il·legalització dels partits independentistes i que s’inclogui als CDR a la llista de grups terroristes. És a dir, tot el que no m’agrada ho faig desaparèixer.

El proppassat 25N va ser la primera vegada en els últims catorze anys que l’Ajuntament de Madrid no fa una declaració institucional conta la violència masclista perquè VOX ho ha impedit. No només això sinó què el representant d’aquest partit intervé públicament per oposar-se a la protecció a la violència de gènere i no només això sinó que al·lega que el 90 per cent del pressupost. Es fa servir per accions espúries.

De res val que l’Alcalde de Madrid (PP), ni la representant de Ciutadans a la Comunitat de Madrid aixequin la seva veu contra la posició de VOX, tot i que seria lloable en qualsevol altre moment, donat que ambdós partits governen gràcies al partit feixista.

Tant el PP com Ciutadans són culpables del poder que de mica en mica fa créixer a VOX als resultats electorals, i les conseqüències més que negatives per imprevisibles del fet de les seves aliances.

No es pot parlar a les tribunes contra VOX i després governar gràcies els seus vots. No només es que s´hagin de pagar molts peatges, sinó que estem abocant al país a un camí més que perillós.

Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari