Oleada de incautos

Aquest és el títol d’un article de Fracesc Bracero a LA VANGUARDIA del dia 31 d’octubre passat.

Bracero ens explica com milers de persones s´han instal·lat voluntàriament l’app de Tsunami democràtic que  accedeix a permisos d’usuaris de tot tipus i, el més important, la localització. És a dir, l’aplicació sap si el usuari acudeix o no els actes anunciats i programats i també on es connecta la persona que la porta al mòbil.

És evident, segons diuen els experts, que Tsunami democràtic fa servir eines poc o gens transparents. El més greu de tot, és que els usuaris son espiats i no son conscients o ho son i la seva adhesió a la causa independentista els fa renunciar a la seva intimitat en nom d’una causa major.

Sabem que si l’Estat ens vol espiar ho farà amb legalitat  (mitjançant una ordre judicial) o de manera il·legal, com es va fer (suposadament, o no) en temps d’un Ministre del PP. Ara bé, deixar-se seguir, controlar, “manipular” si m’apuren, de manera voluntària és el no va més dels seguidors d’aquesta eina.

S’imaginen que es sabes que l’Estat ens està espiant a tots perquè ens hem fet amics d’aquesta aplicació. S’imaginen l’escàndol? Doncs bé, Bracero fa l’article i ningú a sortit al carrer per manifestar-se per tan greu control de les masses.

Estan aquestes masses alienades o cegues per la seva creença en la república independent de Catalunya? En favor d’aquesta imaginaria república tot si val?

Personalment m’esgarrifa aquesta “oleada de incautos”, per no parlar de l’Assemblea de Representants i el Consell de la República. Com va dir aquell: mama, por.

Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari