El Triangle: «Que cadascú es construeixi la identitat que vulgui» Entrevista a Javier Bernad

Aprenent de tot, milita a l’esquerra transformadora i als moviments socials, entre els quals el de la renda garantida de ciutadania i el de l’educació pública. Promotor de Cortum Club Radio (Ona de Sants, 94.6 FM) , forma part de Federalistes d’Esquerres.

Es veuen vehicles que anaven a una gran velocitat i carregadíssims de gent que, si frenen de cop, els passatgers et cauen al damunt i t’aixafen. De manera que van frenant a poc a poc. Alguns són a la presó, altres fent el ridícul (el Dioni català) de gira mundial, que algun dia s’acabarà, per exemple a Qatar. Tot això tindrà el seu efecte, encara que sigui tardà. Saben que no poden tornar a fer el que van fer, i que tampoc ho poden tallar de cop. Però continuen fent la feina d’erosionar. Ara tenim aquesta llei Aragonès que retallarà els pocs drets que ens quedaven.

Deixa un comentari