Més Reus: Neix elClub Còrtum Baix Camp per obrir espais de dialeg

El Club Còrtum Baix Camp va celebrar ahir el seu primer acte amb un sopar-debat protago­ nitzat per Jaume Reixach qui va parlar sobre l’independen­tisme. La conferencia, amb el lema El procés independentista va comenar a Reus, va «inten­tar fer comprendre que passa a Catalunya».

El Club Cortum va néixer a Barcelona pero amb l’acte d’ahir es va presentar al Baix Camp on vol <<anar agre­gant  cada  cop  més persones disposades a dialogar i a lluitar d’una manera optimista per aconseguir un món millar, just, igualitari, on les fronteres si­ guin cosa del passat i el combat per preservar el nostre entorn prioritari».

Alguns delsponents que ja han passat pel Club Cor­ tum a Barcelona són Lluís Ra­ bell, José Montilla, Jordi Amat, Sara Berbel o Rosa María Calaf. Ara, el Club Cortum Baix Camp

<<obrira espaisde dihleg plurals»

per les diferents ciutats.

Deixa un comentari