El Triangle: “Van jugar amb Europa, però els ha girat l’esquena” Entrevista a Enric Llorens

De llarga trajectòria política, és autor, juntament amb Jaume Moreno, de Con ases en la manga, que intenta explicar l’aplicació de les tècniques de la màgia a la política. És un dels fundadors del Club Cortum, un espai de diàleg i debat des d’un prisma d’esquerres.

Jo tenia una relació amb els meus amics de tota la vida, els amics del col·legi, en què parlàvem poc de política. Si de cas, de política general, no tant de la del país. Manteníem un respecte. Molts votaven el mateix que jo. I amb això del procés s’ha despertat, si no un rebuig, sí una advertència, un apartar-se per no barallar-se amb l’altre. S’han trencat les normes implícites per no entrar en segons quins temes, que podrien ser conflictius. I això, a la llarga, ha fet que amb molts d’aquests amics de sempre deixis de tenir-hi la relació que hi tenies. Una trucada cada tres mesos… Hola, com estàs? I això, en el fons, dol. A mi me’n va passar una que em va deixar estabornit. Estàvem en un sopar a casa d’uns amics, molt abans de l’octubre del 2017 i, parlant del procés, una companya de taula va dir: “Però no us adoneu que estem en guerra?”. I a partir d’aquí, tot va canviar.

Deixa un comentari