El Triangle: «El problema serà que la ràbia es converteixi en odi» Entrevista a Jaume Moreno

Periodista. Treballa en una agència de comunicació i ha participat en la creació del Club Cortum, un espai de diàleg i debat polític des d’un prisma d’esquerres. Va escriure, amb Enric Llorens, Con ases en la manga, sobre com la política ens enganya igual que els mags.


Al final, és com El Gattopardo de veritat. Tothom es fixa en aquesta frase, però a la novel·la no hi ha res que continuï igual. Tinc la sensació que això és una cosa dels qui sempre han tingut el poder. S’ha dit molt que això era una terra de llibertat, però sempre hem tingut un caciquisme importantíssim, que ha guanyat sempre, a tot arreu. Ara aquesta gent està preocupada perquè de cop poden anar a la presó per fer el lladregot. Fixa’t en què passa amb l’Oriol Pujol. Tot això, en el temps, coincideix amb la corrupció, tot el tema del 15-M, la globalització… que el que fa és que, tot i que es continua vivint estupendament, ja no manen tant.

Deixa un comentari