Ordinàries, poc sensuals i poc senyores

El gran estereotip al que el masclisme sempre ha reduït a les feministes. Així, amb aquestes paraules, les definia el líder de VOX d’Albacete.

Malgrat l’avenç que ha suposat per al feminisme eliminar de la ment de molts homes i dones aquest “latiguillo”, continua havent-hi a la societat molt mascle diluvià i molts mascles que es creuen aquella teoria tan ridícula de que les dones feministes van contra els homes, són poc “femenines” i n´hi ha que van més enllà i encara creuen que les feministes no saben follar (i perdonin que sigui tan explícita).

Un home que vaig conèixer fa poc, quan li vaig dir que era feminista es va escandalitzar. Aquest home és economista de formació i director d’una sucursal bancaria important i amb bastants treballadors. Quan li vaig fer veure que les feministes mai haviem anat contra els homes va exclamar: Ah, bé! Sembla imposible, oi? Que una persona d’aquest nivell (suposadament) encara cregui en aquests estereotips diluvians, però, malauradament, aquest és el nivel en que ens movem en molts casos.

Convèncer a segons quines ments que les dones feministes i els homes igualitaris són tan iguals als que no ho son en quasi tot, menys en el respecte vers l’altre, perquè què és si no atacar-les dient que són poc senyores o poc sensuals? Es tan com dir que la dona es deu al mascle i que, apart de quedar-se a casa, amb la “pata quebrada”, també tenen l’obligació de ser atracció sexual per als mascles. I de retruc, és clar, no creuen en la llibertat sexual, perquè si ets dona, lesbiana i feminista, encara estàs mes condemnada als inferns.

També caldria saber què significa per aquest senyor d’Albacete ser ordinària, poc sensual i poc senyora, segur que ens portàvem una gran sorpresa en la seva definició.Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org Deixa un comentari