Mitges

La parella, de mitjana edat, estava aturada davant d’un aparador d’una botiga de mitges i mitjons. Les cames primes d’un cos partit de maniquí lluïen unes mitges negres que a l’alçada del genoll es feien més fines i tenien un dibuix d’uns discrets llacets.“Són mitges de puta”, va dir ella sense cap mena de dubte . “Vols dir?”, li va respondre ell una mica dubitatiu. “Sí, sí. Són exagerades i de puta”, reblà la dona.
El comentari, que no te la menor importància, ens va deixar a la meva amiga i a mi ,que passàvem pel costat, una mica sorpreses. No ho hem tornat a comentar, però no m’ho puc treure del cap (el comentari i les mitges). Quina tonteria, amb el panorama que tenim, perdre el  temps amb aquestes bestieses. Però no puc fer-hi res.
De quina manera més absurda es pretén desqualificar un complement de vestir i, a la vegada, convenir que les prostitutes porten una roba determinada i no una altra. Què pensarà, aquesta senyora, de la roba interior una mica més divertida que la de color carn? S’haurà posat un sostenidor vermell la nit de cap d’any sense pensar que, tal vegada, també era una roba de prostituta.
És absurd, ho sé, donar voltes a quelcom tant estúpid com això, però avui m’agrada més que pensar en el Brèxit, May, Trump, Bolsonaro, Putin, Torra, Sánchez, Macron, Weidel,  Honduras, Al Shabab, Adamowicz, Gbagbo,  els pressupostos, Vox, la mort dels refugiats a Síria o allí on sigui, la nova crisi econòmica que ens anuncien que s’aproxima, Villarejo,  el BBVA, Cueto … Sento com si la sang em puges encara més al cap quan penso en aquestes coses així que, disculpeu la frivolitat, però en aquesta setmana dels barbuts em quedo amb les mitges. Crec que les aniré a comprar.

 

Mercè Beltràn

Periodista

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment al teu correu electrònic, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org

Deixa un comentari