Si només fossin bajanades¡¡

A mí els presidents de la Generalitat com que em donaven un cert respecte, com a mímin el respecte que s´ha de tenir a tot càrrec electe sigui quina sigui la seva condició i/o ideología, però, ailàs que és que no puc més!

Jo em dic cada dia: calma, només deu de ser un rampell cerebral o místic o pura i simplement una bajanada qualsevol. Les aigües tornaran a la seva llera, ens convertirem en un país cent per cent madur i començarem a dialogar.

Però, ailàs, un altre cop, que es veu que hi ha uns quants que desconeixen què vol dir dàleg i empenyen, empenyen i empenyen per veure si es surten amb la seva.

Jo estaría una mica més tranquila si els que empenyesin fosin gent de a peu, es a dir, d’aquells que atresoren el seu vot, però no tenen responsabilitats a les institucions democràtiques. Però NO, NO PUC ESTAR TRANQUILA i estic en un ai al cor.

Uns que es diuen bandera negra, o que reclamen banderes negres als balcons el dia 21 de desembre, acaben el seu alegat (ple de faltes d’ortografia, per cert) dient: llibertat o mort. I a mí m’entren tremolines o tremolors i en pensó que no deu ser de debó.

Ara bé, quan tot un President de la Generalitat diu que opta per la via eslovena i es queda tan panxo i després se’n va  de pregaria a Montserrat, jo dic: a veure, Sr. Torra, aixó és una bajanada més de les seves o ha pensant seriosament el que ha dit?

Llavors, no vull ni pensar que estigui parlant seriosament i li perdo el respecte, sí, perquè un President que pensa en morts per aconseguir la seva fita no deu estar molt bé del cap. Dic jo, no?

Àfrica Lorente Castillo
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari