Que tinguem sort

Res. Quatre paràgrafs per explicar-vos el que m‘hauria encantat llegir o no saber.   

M’hauria agradat llegir que la Juana Rivas va tornar els fills a la seva exparella el dia convingut, perquè el fill gran no corria perill i el petit no tornarà a visitar els serveis mèdics d’urgència pels cops propinats pel pare. 

M’hauria agradat que el Tribunal Suprem hagués fet pública una sentència sobre les hipoteques. Una. Amb una sola en teníem prou perquè no fessin el ridícul, ni esperar una nova sentència. Quina vergonya! En tornarem a parlar el cinc de novembre, que ja hauran trobat una solució satisfactòria als seus interessos.

M’hauria agradat no saber res de Jamal Khasboggi, periodista que va passar d’assessor de palau a crític del règim. I que continués vivint a Turquia  –que no és el país més segur pels periodistes– ja ho sabeu! Ni veure a Erdogan fent… Ni que el príncep saudita cridés a Palau al fill de Jamal per donar-li el condol. Quin horror!  Ha marxat als EUA.

M’hauria agradat saber que, el Fòrum Cívic Constituent, el nou consell assessor, que depèn del president de la Generalitat i està liderat per Lluís Llach, ens haguessin explicat què faran, amb qui i com… El que va quedar claríssim és el que no faran. Doncs res. Sort.    

Maite Moreno
Escriptora

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Deixa un comentari