Gestionar la il•lusió

“Los límites, tales como el miedo, muchas veces son una ilusión”

Michael Jordan

El final de la setmana passada va ser d’allò més trepidant, políticament parlant. Entre dijous i divendres es va debatre, i aprovar, al Congrés dels Diputats una moció de censura contra el Govern del PP de la Gurtel i el seu president, Mariano Rajoy. El PSOE guanyava la moció divendres al migdia per majoria absoluta i Pedro Sánchez s’erigia en el nou cap de l’Executiu.

Hi havia ganes, hi havia moltes ganes que es produís aquest canvi i, sobretot, que el partit més corrupte de la història d’Espanya fos això, història. Es va generar un corrent d’il·lusió com feia temps que no vèiem en la política espanyola. Il·lusió palpable en l’ambient, a xarxes socials, a bars, transports públics i al carrer. Per primer cop en molt temps, els temes de conversa política respiraven optimisme. S’estava dilapidant la maleïda desafecció i naixia la il·lusió en política? Tornava la política a l’hemicicle?

Semblava que s’apropaven temps de canvi i ningú volia quedar enrere. Es generava una onada d’esperança que també s’haurà de saber gestionar amb destresa. Per això, desitgem al nou Govern molt bona feina i encerts en aquesta etapa tan complexa com il·lusionant que se’ls obre al davant. I que emprenguin el camí de canvis necessaris que ens mantinguin alçada aquesta il·lusió.

“Es sorprendente cómo un poco de mañana puede compensar un montón de ayer”

John Guare

Iolanda Pàmies Rimbau
Periodista i escriptora
@iolandapamies

Cada Àtom és una petita reflexió política de Club Còrtum

Si tens interès en rebre els Àtoms regularment, pots donar-te d’alta enviant-nos un correu a noticies@clubcortum.org 

Deixa un comentari