#comet. Viu la nova experiència virtual de Còrtum

El proper dilluns, 7 de maig, a partir de les 20:00 hores i fins les 21:00, Club Còrtum, Teatre la Gleva i Ràdio Rebelde Republicana t’ofereixen #comet, un seguit de debats sobre Barcelona i la seva realitat metropolitana.

Ens fem una pregunta: Barcelona qui t’ha vist? I busquem la resposta. Volem saber si s’ha perdut l’orgull barceloní i per això hem organitzat una xerrada amb la Laia Bonet i en Ramon de España que serà moderada pel periodista Eugeni Madueño.

Podràs seguir-lo per la nostra pàgina web i per les xarxes social de Club Còrtum, Teatre la Gleva i Ràdio Rebelde Republicana. T’ho perdràs? Entra a veure el nostre debat i comparteix-lo amb els teus amics.

One thought on “#comet. Viu la nova experiència virtual de Còrtum

Deixa un comentari