Ens mereixem el diàleg

A Catalunya vivim dies de molta tensió, moltes dissensions, de discussions entre coneguts, amics i familiars. Tots han tibat massa la corda i ara ja ha arribat el moment d’afluixar-la.  De ben segur que la cosa no està gens fàcil, però es l’hora que totes aquelles persones que creiem en el diàleg deixem de callar i d’acotar el cap i fem sentir la nostra veu.

Són moltes les crides a manifestar-nos i moltes la forma de fer-les, des de cassolades a concentracions, des de compartir imatges pro diàleg a la xarxa a escriure algun article a qualsevol blog com expressar l’opinió al Facebook. Cadascú , en la mesura de les seves possibilitats, fa el que pot i el que vol…

Nosaltres, com a Còrtum Club, no volem estar callats i com que creiem fermament que el diàleg és l’únic camí possible per sortir de l’atzucac  ens adherim a les convocatòries de la  plataforma ciutadana “Parlem-Hablemos”  que insta a trobar una solucions raonades front  els posicionaments radicals de totes bandes.

Parlem?/¿Hablemos?”, crida a manifestar-se sense banderes nacionals d’enlloc, ni de partits o sindicats, davant dels ajuntaments de tot el país, el dissabte 7 d’octubre a les 12h. Anem vestits de blanc. El color de la pau.

Entre tots i totes hem d’aconseguir que Catalunya torni a ser la casa de tots. Hem de fer, com diria el poeta, de les tristors fums!

Deixa un comentari