Cridem al diàleg

Club Còrtum és una iniciativa nascuda per promoure el debat i el diàleg. Ens reafirmem en la nostra voluntat de trobar solucions parlant, doncs l’única alternativa possible a una confrontació dialogada de les idees és la violència. A Catalunya, malauradament, ho estem constatant aquests dies a les nostres pròpies carns.

Som conscients de la nostra petitesa, però ni volem ni podem renunciar a la nostra obligació moral de reclamar, tan alt i fort com podem, que seiem a parlar d’una vegada per aturar la dinàmica d’irracionalitat i enfrontament que s’ha apoderat de la nostra societat.

És per això que cridem a donar suport a aquesta iniciativa que circula per la plataforma Change.org.

https://www.change.org/p/gobierno-de-espa%C3%B1a-generalitat-parlem

També us convidem a lluir aquests xapes que hem elaborat i que ens podeu demanar a través del correu electrònic cortum@clubcortum.org

Gestos petits, però que junts es van fent grans. Gestos minúsculs, que sempre són millor que la resignació i el silenci.

Deixa un comentari