Els expresos polítics criden al diàleg

 L´Associació Catalana d´Expresos Polítics del Franquisme, hereva dels valors democràtics de la lluita contra la dictadura franquista, davant els esdeveniments que estan succeint a Catalunya i que van culminar amb unes contundents actuacions judicials amb registres i detencions, mostra la seva profunda preocupació per una situació d’involució democràtica que pot tenir greus conseqüències pel país.

Al nostre entendre som davant d´una greu crisi d´Estat i d´una divisió de la societat catalana entre partidaris i contraris de la independència. Només queda el camí de la negociació sense condicions prèvies posant tot plegat sobre la taula, i intentant la recerca de possibles alternatives que evitin  l’enfrontament. Decididament per on no passa de cap manera la solució del problema és per la judicialització de la qüestió.

L’Associació Catalana d´Expresos Polítics del Franquisme fa una crida a no avançar pel camí de l’enfrontament i a mantenir la unitat democràtica i el respecte a les diferents maneres de pensar, defugint actituds que poden conduir-nos a punts de no retorn.

La Junta de l’Associació
Barcelona, 22 de setembre de 2017

Deixa un comentari